Toimintasuunnitelma 2017

posted in: Dokumentit | 0

 

TAMPEREEN ESPORTS KLUBI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2017 – 31.12.2017

HUOM! TÄMÄ ON VAHVISTAMATON HALLITUKSEN ESITYS VUODEN 2017 TOIMINTASUUNNITELMAKSI!

 

Vuoden 2017 päätavoitteet ja keinot

Vuonna 2017 päätavoitteena on kasvattaa Tampereen eSports Klubin jäsenmäärää. Järjestetään jäsentapahtumia ja avoimia yleisötapahtumia sekä pyritään olemaan paremmin näkyvissä yhdistyksenä. Tavoitteena on lisätä TESKin tunnettuutta Pirkanmaalla ja Suomessa sekä osallistua aktiivisesti keskusteluun elektronisesta urheilusta sosiaalisessa mediassa ja julkisuudessa. Pyritään löytämään uusia yhteistyökumppaneita ja sponsoreita jatkuvan toiminnan mahdollistamiseksi.

 

Yleistä

Vuonna 2017 keskitytään erityisesti uusien jäsenten houkuttelemiseen ja toiminnan kasvattamiseen. Mietitään uusia toimintamalleja ja arvioidaan jo olemassa olevien toimivuutta.

 

Projektit

Tampereen eSports Klubi järjestää yhteistyössä Tampere Startup Hubin kanssa Checkpoint-tapahtumia, joista pienempi miniCheckpoint tammikuussa, tarkoituksena testata tiloja ja tapahtumakonseptia. Suurempi Checkpoint järjestetään huhtikuussa ja sillä tavoitellaa suurempaa yleisöä kaksipäiväisellä tapahtumalla ja turnauksien rahapalkinnoilla. Kartoitetaan yhteistyömahdollisuuksia Pelimuseon kanssa.

 

Tiedotus ja julkaisutoiminta

Tampereen eSports Klubi julkaisee itselleen uudet verkkosivut osoitteessa teskry.fi. Toimitaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Pääasiallisena jäsentiedotuskanavana toimii Facebook.

 

Jäsenten koulutus ja treenit

Kartoitetaan mahdollisuutta tarjota jäsenistölle koulutusta elektronisen urheilusta.

 

Yhteishengen ylläpitäminen ja tiivistäminen

Järjestetään jäsentapahtumia, jossa saman pelin seuraajat voivat verkostoitua. Pyritään luomaan yhteinen portaali, jonka kautta paikallista ja valtakunnallista peli- ja keskusteluseuraa on helppo löytää.

 

Ulkopuolisten koulutus

Kartoitetaan mahdollisuutta tarjota elektroniseen urheiluun liittyviä palveluita muille tahoille.

 

Jäsenyydet ja yhteistyökumppanit

Jatketaan yhteistyötä Bar 931:sen ja Niagaran elokuvateatteria pyörittävän Pirkanmaan elokuvakeskuksen kanssa. Jatketaan yhteistyötä Tampere Startup Hubin, Akateemisten Pelaajien, Jimm PC-Storen ja LanTrekin kanssa. Aloitetaan yhteistyö Pelimuseon kanssa. Kartoitetaan uusia yhteistyökumppaneita ja -mahdollisuuksia.

 

Yhdistyksen talous ja hallinto

Yhdistyksen talouden tarvitsee kohentua, jotta toimintaa voidaan laajentaa. Tarvitaan lisää uusia aktiivisia jäseniä auttamaan suurempien tapahtumien järjestämisessä. Hallitus pyrkii kokoustamaan säännöllisemmin myös kesäaikana. Pyritään selkeyttämään hallituksen roolia ja jakamaan enemmän tehtäviä uusille, innokkaille jäsenille.

 

Tampereella 31.1.2017
Tampereen eSports Klubi ry:n hallitus

Vastaa